Теплий салат з баклажанов і печериць

on

271 ккал.,35 хв., 2 порції. Продукти: 1 баклажан 1 огірок 1 стручок болгарського перцю 200 г. печериць 2 столові ложки рослинного масла 1 столова ложка соєвого соусу листи зеленого салату мелена паприка сіль Баклажан вимити, нарізати півкругами. Шампинь-оны вимити, крупно нарізати, обсмажити разом з баклажанами B рослинному маслі, додати сое-вый соус, перемішати. Листи салату вимити, обсушити, викласти на блюдо. Огірок вимити, нарізати скибочками, посолити. Болгарський перець вимити, видалити плодоніжку й насіння, нарізати смужками. Огірки й перець викласти на листи салату, зверху покласти печериці й баклажани. Посипати салат меленою паприкою.

One Comment Добавьте свой

  1. Маришка:

    Очень вкусный теплый салат с баклажанами и говяжьим языком, по своей калорийности способен заменить основное блюдо. Отварной язык насытит, а обжаренные баклажаны с перцем и грибами, в сочетании с заправкой придают салату с языком пикантность, летний вкус и аромат.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *