Салат з печериць із яйцем

on

282 ккал.,30 хв., 2 порції. Продукти: 300 г. великих печериць 2 яйця 100 г. маринованої гострої моркви 1 столова ложка лимонного соку 1 чайна ложка соєвого соусу зелень петрушки Яйця зварити вкрутую, остудити, очистити, нарізати скибочками. Зелень петрушки вимити. Гриби вимити, обсушити, нарізати скибочками, збризкати сумішшю лимонного соку й соєвого соусу, поставити на 30 хв., у холодильник. Викласти гриби, скибочки яєць і морква на блюдо, прикрасити листиками петрушки. Гриби часто використаються B японській кулінарії. Найбільше поширення одержали шиитаке — їх додають у бульйони й супи, готовлять із них закуски й другі блюда. Ці гриби можна зустріти B продажі B сухому або свіжому виді.

One Comment Добавьте свой

  1. Снежкна:

    Цей салат готується з декількома видами м ясних інгредієнтів і маринованими печерицями. В ідеалі гриби повинні бути зовсім дрібними, щоб їх не потрібно було розрізати. Також знадобляться варені яйця і тертий твердий сир.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *